Wetenschap |

Wetenschappelijk bewijs geleverd

Halverwege maart dit jaar werd het onderzoek van Maximillian Riesenhuber, Phd gepubliceerd. Hij onderzocht samen met zijn team hoe we nieuwe woorden leren. Zijn conclusie: we maken wel degelijk gebruik maken van woordbeelden en een visueel geheugen.

Media |

Kernvisie methode in PSC magazine

Onlangs verscheen er een artikel in het PSC magazine (een uitgave van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg – NFG) over de Kernvisie methode.

Politiek | Goed om te weten

Dyslexiezorg per 1 januari 2015

Als onderdeel van de overdracht van de Jeugdzorg naar gemeenten, gaat ook de zorgplicht voor dyslexiezorg naar de gemeenten per 1 januari 2015. Vanaf 2009 tot en met 2014 was de behandeling van ernstige dyslexie ondergebracht in de basisziektekostenverzekering.

Goed om te weten |

Registratie CRKBO

De Kernvisie methode heeft een registratie CRKBO en voldoet aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. De opleiding tot Kernvisiecoach en de trainingen Kernvisie methode zijn daarmee per direct vrijgesteld van btw.

Goed om te weten |

KTNO - hbo geaccrediteerd

De opleidingen van de Kernvisie methode zijn door het KTNO hbo geaccrediteerd. Dit betekent dat de opleidingen voldoen aan de hbo kerncompetenties.

« VORIGE VOLGENDE »