Referenties

Reacties van cliënten, ouders van cliënten en cursisten.

 • Mijn zoon van 9 liep vast op school. School wilde IQ onderzoek. Dit IQ onderzoek gaf aan dat hij lager begaafd was en wij als ouders een te grote verwachting hadden. De rek was eruit en wij moesten ZMLK onderwijs gaan onderzoeken. Mijn zoon zat in groep 5, maar rekenen en spellen deed hij nog op groep 3 niveau.

  Wim Bouman wilde de uitdaging wel aan om met hem aan de slag re gaan. Gevolg; de Cito voor de zomer gaf aan dat hij op rekenen en spelling (eind groep 5) op midden groep 5 kon afronden. Bijna 1,5 jaar ingehaald door 10 sessies Kernvisie methode (vaarwel ZMLK school).

  Wij ouders hadden het dus achteraf bij het juiste eind! Wim bedankt voor je inzet en hulp!

  Een blije moeder - Dyslexie / taalproblemen

 • Weet je nog dat je meer dan 10 jaar geleden onze zoon hebt begeleid? Wij waren diep onder de indruk van de Kernvisie methode. Het gaat met hem gelukkig ook goed. Geen HBO want hij houdt niet van lezen maar heeft wel MBO BBL niveau 3 gedaan en korte cursussen binnen het bedrijf waar hij werkt.

  Hij werkt bij een bedrijf in generatoren en werkt inmiddels met zijn 22 jaar al als projectadministrator en leert snel. Als het maar beeldend is. Ook ondersteunt hij manager en teamleider. Hij leert door te doen. Hij doorziet ook veel dingen in het bedrijf: wat niet goed gaat en hoe hij het anders zou doen. Wij zien hem nog wel een keer leiding gaan geven.

  Het is zo mooi om te zien dat hij ontzettend gegroeid is en nog steeds groeit. Mede dankzij jullie!

  Een gelukkige moeder - Leerproblemen

 • Cas heeft in groep 5 online ondersteuning van Wim gehad. Hij is in groep 6 met grote sprongen vooruit gegaan, zijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en het belangrijkste hij gaat graag naar school! Uiteraard zijn we daar heel dankbaar voor.

  Cas heeft heel veel gehad aan het leren van de woorden. Gezien hij volgend jaar al naar groep 7 gaat, zou hij graag de woordjes van groep 6 willen herhalen en groep 7 alvast oefenen in de vakantie.

  Een blije moeder - Leerproblemen

 • Ik was heel huiverig om de stof anders aan te bieden. Ik werd gestimuleerd om het wel te doen. Ik had niet kunnen bedenken dat het effect zo groot zou zijn.

  Kernvisie methode, jullie hebben mijn werk weer leuk gemaakt!

  Leerkracht groep 5 - Leerproblemen

 • « VORIGE