Kernvisie methode naar Curaçao 2019

Vanaf 2013 hebben we vrijwel ieder jaar trainingen verzorgd op Curaçao. Eind augustus zal er opnieuw een training Kernvisie methode didactisch plaatsvinden.

Trainingsdata

  • 27 & 28 augustus 2019 – module 1: didactisch
  • 1 september 2019 – inspiratiedag (alleen voor cursisten die al een training hebben gevolgd)

Investering

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen én omdat we leerkrachten, remedial teachers, intern begeleiders, orthopedagogen, psychologen en andere hulpverleners die met kinderen werken op de Antillen willen ondersteunen, doen we dit zonder winstoogmerk.

Voor het bedrag van Nafl. 550,00 kan je je inschrijven voor deze tweedaagse training.

De inspiratiedag (alleen voor cursisten die al een training hebben gevolgd) is dit jaar gratis.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Een maaltijd is niet bij de prijs inbegrepen.

Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier.

Krachtig anders leren

Het verdient de voorkeur om het boek ‘Krachtig anders leren’ te lezen voor aanvang van de training. Mocht je daartoe niet in de gelegenheid zijn, dan is het ook mogelijk dat wij het boek voor je meenemen vanuit Nederland. Dit kan je aangeven op het inschrijfformulier.

Locatie

Details volgen nog.

De training vindt plaats van 14.00 uur – 21.00.
Deze tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen.

Ik weet het nog niet zeker

Wil je meer weten over de Kernvisie methode voordat je definitief besluit? Kom dan maandagavond 26 augustus naar de lezing/workshop van Wim Bouman, ontwikkelaar van de Kernvisie methode en auteur van het boek Krachtig anders leren bij het ChitChatCafé van Mensing’s . De toegangsprijs is Nafl. 30,00 per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar bij Mensing’s.

Meer informatie over de lezing/workshop op 26 augustus.

Training voorjaar 2020

Wil je op de hoogte gehouden worden van de trainingen die mogelijk in het voorjaar van 2020 plaatsvinden? Download dan ons gratis e-book ‘Het zit er wel in, maar het komt er niet uit’. Je ontvangt dan automatisch ook onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte als er nieuwe data gepubliceerd worden.


Online inschrijfformulier
Algemene voorwaarden
Privacy beleid