Verhinderd of schikt de datum niet?

Vrouw in blauwe trui met een kop thee en medicijn in haar handen

Wat vervelend dat je niet kunt komen. We denken graag met je mee maar we moeten wel een aantal zaken helder stellen.

Je hebt jezelf ingeschreven voor de opleiding of een training. Zo’n inschrijving geldt voor een specifieke datum en locatie en is niet vrijblijvend. Wanneer je niet kunt komen dan is dat heel vervelend maar jouw verantwoordelijkheid. Zelfs als er sprake is van overmacht omdat je bijvoorbeeld ziek bent. Vergelijk het met een kaartje voor een theatervoorstelling. Als je niet kunt gaan heb je pech.

Bekijk het ook van onze kant: we hebben een plek voor je vrijgehouden die we niet meer verkocht krijgen én we hebben kosten gemaakt.

Toch willen we zeker coulant zijn. We hebben daarom 3 mooie oplossingen:

  • Bij volledige verhindering van deelname aan de opleiding kun je jezelf altijd kosteloos laten vervangen mits je dat tijdig bij ons meldt. We houden hiervoor een termijn van 2 weken voor aanvang van de training aan.
  • Als we het ver genoeg van tevoren weten mag je de training éénmalig kosteloos verplaatsen. We houden hiervoor een termijn van 4 weken voor aanvang van de training aan.
  • Ben je korter dan 4 weken voor de training verhinderd dan is er geen restitutie mogelijk. Wel kan je deze later inhalen tegen 50% van de moduleprijs.
    NB: Betreft de training een praktijkdag, dan bedragen de kosten €75,00. Betreft de training een inspiratiedag en heb je de eindfactuur al betaald? Dan wordt het bedrag van deze eindfactuur in mindering gebracht op de inhaaldag.

Bekijk hier de volledige AlgemeneVoorwaardenTrainingen.pdf.