Module 1: Didactisch (D211112)

Werk je binnen het onderwijs of ben je kinderhulpverlener, kindercoach, remedial teacher, logopedist of werk je in een beroep waar je met kinderen te maken hebt die leerproblemen ervaren en daardoor sociaal-emotionele problemen ontwikkelen, dan hebben wij een bijzonder voorstel voor je.

Op 12 en 13 november organiseren wij een Kernvisie methode didactische training die Wim Bouman live online gaat geven. Een mogelijkheid om inspiratie op te doen en nieuwe kennis te vergaren omtrent het (leer)gedrag en de manier van denken en doen van kinderen en volwassenen.

Alle informatie omtrent de inhoud vind je hier.

Deze training bestaat uit twee lesdagen en een praktijkdag.

Investering

Deze volledige cursus over het didactisch gedeelte van de Kernvisie methode bieden we aan tegen een speciale prijs. De reguliere prijs is € 675,00 maar voor deze online training betaal je € 495,00.

Inschrijven

Praktisch

De training vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur met een pauze tussen 13.00 en 14.00 uur.
Het cursusmateriaal krijg je ruim van tevoren toegezonden.

We werken via de Zoom webinar module. Je hoeft geen Zoom account aan te maken, je krijgt een link om aan te sluiten. Je hebt zelf geen webcam nodig.

Je hebt de hele training gelegenheid om aanvullende vragen te stellen en je krijgt daar direct antwoord op. Sommige vragen zullen plenair meegenomen worden.

Terugkijken is net als bij de fysieke training niet mogelijk, maar vragen worden altijd beantwoord.

Het wordt aanbevolen om het boek Krachtig anders leren voor aanvang van de cursus door te nemen.

Wil je de volledige opleiding tot Kernvisiecoach volgen, dan kan je je naast deze didactische module inschrijven voor de module sociaal-emotioneel met combinatiekorting.