Inspiratiedag: Waarom? Daarom! Methodiek en taal (I191123)

Deze inspiratie dag staat in het teken van de redenen waarom wij als Kernvisiecoach kennis aanbieden. Een van de kenmerken van een rechtsgeoriënteerde leerling is, dat deze redenen wil hebben om iets te gaan doen. Wanneer je begrijpt waarom je een bepaalde inspanning moet leveren, dan ben je ook bereid het te gaan doen. Hierdoor stellen wij onze cliënten in staat om meer effectiviteit uit de begeleiding te halen.

We lopen met elkaar alle onderdelen van de Kernvisie methode langs en omkleden het met redenen waarom het zo belangrijk is om er ook mee aan de slag te gaan. De focus van deze bijeenkomst ligt op het hoe en waarom van de basistechniek en de toepassingen op het gebied van taal.

Indien nodig ontvang je aan het eind van deze dag een nieuw exemplaar van het ‘kleine boekje’ waarin alle onderdelen van de Kernvisie methode besproken worden.

P.S. Zoals bekend ontvang je alleen een nieuw exemplaar tegen inlevering van het oude exemplaar. Niet vergeten mee te nemen dus!

Johanette Beereboom: “Vandaag een interessante en zeer leerzame inspiratiemiddag gehad, “Waarom? Daarom!” Een praktische middag waarbij de puntjes weer op de i zijn gezet. Een echte aanrader voor iedere betrokken Kernvisiecoach.”

Inschrijven