Referenties

Reacties van cliënten, ouders van cliënten en cursisten.

 • Eerst wil ik je bedanken voor de afgelopen dagen in Veenendaal. Ik heb de 2 × 2 dagen als zeer bijzonder ervaren en na het weekend voelt het alsof ik weer “thuis” ben in mijn hoofd. De mist is opgetrokken en zie sommige dingen nu glashelder.
  Jullie hebben mij weer een doel gegeven en het gevoel dat ik weer wat kan gaan betekenen voor mensen. De betrokkenheid en passie was mooi om te zien.

  Een enthousiaste cursist - Kindercoach / Opleiding

 • Deze opleiding beveel ik graag aan. De inhoud van de opleiding is duidelijk, praktisch, goed toepasbaar en zou breder toegepast moeten worden bij kinderen die anders leren. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

  Voor mij is het een verrijking en verbreding van mijn vak. Het heeft mij een heel positieve ‘boost’ gegeven!

  Een enthousiaste Kernvisiecoach - Kindercoach / Opleiding

 • Ik werk in mijn praktijk uitsluitend nog met de Kernvisie methode. Het is heerlijk om te zien hoeveel resultaat de kinderen hiermee boeken.

  Vanmorgen vertelde ik vol trots aan een ambulant begeleider dat ik Kernvisiecoach ben en heb haar verwezen naar de website waar ik op sta.

  Een tevreden Kernvisiecoach - Kindercoach / Opleiding

 • Mijn cliëntje zou blijven zitten, maar mag nu dankzij de resultaten, behaald met behulp van de Kernvisie methode, toch over!

  Ik word zo blij van dit werk!

  Een Kernvisiecoach - Kindercoach / Opleiding

 • « VORIGE