Titia Scheepe

Telefoon: 06 - 50 74 40 77

Liris Kindercoaching

Mr. P.J. Oudsingel 53
6836 PK Arnhem

“Ik laat jou ontdekken hoe jij leert
en jij vertrouwt op je eigen wijsheid.

Vaar met mij mee op je eigen boot.”

3 vragen aan Titia

1) In welke hoedanigheid werk je met de Kernvisie methode?

In mijn coachsessies gebruik ik regelmatig de Kernvisie methode. Dit doe ik door kind bewust te maken van het visuele geheugen. De verbazing die het schept dat je op veel plekken tegelijk kan zijn met je visuele geheugen is mooi om te zien. Van daaruit bouw ik verder door onder andere gebruik te maken van de Kernvisie methode. Ik laat het kind ontdekken hoe het leert zodat het kind vertrouwt op zijn eigen wijsheid.

2) De Kernvisie methode gaat uit van 4 leerstijlen (visueel, kinesthetisch, auditief en digitaal). Wat is jouw voorkeursysteem?

Ik leer en werk vooral intuïtief. Dit zie je terug in mijn coachingspraktijk waarbij ik het kind centraal stel. Ik ga uit van de mogelijkheden van het kind die ik door mijn kinesthetische leerstijl gauw door heb. Kinderen voelen dat aan en voelen zich gauw vertrouwd bij mij.

3) Wat is jouw passie?

Mijn passie is kinderen bewust maken van hun manier van leren zodat zij trots de deur uitlopen met het gevoel: “Zo leer ik, zo ben ik en dat is goed.”

Ik geef het kind daarin de ruimte en de vrijheid om te ontdekken wie het is en wat het kan. Zo kan en durft het kind stappen te nemen en zijn eigen koers te varen.

Titia Scheepe is beschikbaar voor jeugdzorgtrajecten via Kernvisie methode.