Nicolette van Keulen

Telefoon: 06 - 29 26 43 01

Guideline Trainingen

Dierenriemstraat 35
9742 AA Groningen

3 vragen aan Nicolette

1) In welke hoedanigheid werk je met de Kernvisie methode?

In mijn praktijk werk ik met name met (middelbare) scholieren en studenten. Ik begin altijd met de basis van leren, taal en lezen (en soms rekenen) voordat ik doorga naar studiecoaching. Om deze basis goed te leggen gebruik ik de Kernvisie methode.

2) De Kernvisie methode gaat uit van 4 leerstijlen (visueel, kinesthetisch, auditief en digitaal). Wat is jouw voorkeursysteem?

Zelf ben ik ook dyslectisch en mijn voorkeur denksysteem is voornamelijk visueel. Hierdoor heb ik veel van de problemen, die de studenten die ik coach tegenkomen, ook zelf meegemaakt.

3) Wat is jouw passie?

Ik ben dan ook mijn eigen laboratorium en heb zo ook de kracht achter visueel denken ontdekt toen ik begon aan de opleiding tot Kernvisiecoach. Daarvoor hing mijn dyslexie altijd meer als een blok aan mijn been. Mijn eigen studiecarrière was lang niet altijd makkelijk, maar ik weet nu dat die obstakels vaak écht niet nodig zijn. Mijn passie is om studenten te laten (her)ontdekken dat studeren ook leuk kan zijn, want (net als zZiep) als ik het kan, kan jij het ook